Dečiji Čarobni Svet

KONACNI-1024x1024

O Nama

o nama

Mesto U Kojem Rastu Srećna I Bezbrižna Deca

Mi smo verifikovana predškolska ustanova od strane Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja. Timski rad je jedan od osnovnih postulata našeg čarobnog sveta.

Sa polaskom deteta u vrtić, roditelji i svi članovi porodice postaju važni članovi tima koji aktivno učestvuju u praćenju razvoja deteta. Zajedno sa vaspitačima, psihologom, defektologom, logopedom, pedijatrom i ostalim spoljnim saradnicima gradimo zajednicu i okruženje koje deluje podsticajno na njihov razvoj.

Prilikom upisa kroz posebno konstruisan upitnik prikupljamo sve potrebne informacije o detetovom ranom razvoju, njegovim navikama, potrebama, omiljenim aktivnostimam igračkama i eventualnim specifičnostima zdravstvenog stanja, kako bi od samog starta razumeli i zadovoljili sve potrebe deteta a i porodice.

Nadalje nastavljamo da pratimo razvoj deteta kroz multidisciplinarni pristup o kome roditelji imaju uvid kroz redovne tromesečne izveštaje, iz oblasti socio-emocionalnog, motoričkog i intelektualnog razvoja.

Takođe, od navršene treće godine logoped je uključen u redovno praćenje artikulacije glasova kod sve dece, a na predškolskom uzrastu se dodatno procenjuje i sposobnost glasovne analize i sinteze, kao veštine koje su neophodne za uspešno savladavanje čitanja i pisanja.

Do treće godine deca se redovno opserviraju u grupi od strane logopeda i defektologa i po potrebi uključuju na individualni tretmanski rad. Stručni tim roditeljima je uvek na raspolaganju i dostupan za sva pitanja, dileme i zapažanja.

privatni vrtić čukarica
Engleski Jezik

Sa profesorkom engleskog kroz sertifikovane programe za decu savladavaju se prve osnove jezika već od treće godine.

Eudven - Školica Mjuzikla

Naši spoljni saradnici sa kojima upoznajemo scenu, uživamo u stvaranju predstave, osluškujemo melodije i nastupamo na festivalima

privatni vrtić čukarica
Sportić

U zdravom telu, zdrav je duh! Razgibavamo se, savladavamo prepreke, usavršavamo krupnu i
finu motoriku od najranijeg uzrasta.

privatni vrtić čukarica
Balet

Lakoća pokreta, elegancija, gipkost i osećaj za ritam deca će najakše naučiti kroz ples i našu jedinstvenu školicu baleta. 

privatni vrtić čukarica
Kreativni Haos

Istražujemo, opipavamo, kreiramo. U našim malim radionicama uživamo u procesu, upoznajući se sa raznim materijalima I tehnikama.

privatni vrtić čukarica
Licencirani Vaspitači

Kreativni mladi, obrazovani ljudi sa osmehom na licu kojima deca u zagrljaj trče raširenih ruku, zajedno sa svojim malim drugarima rastu.

Kontaktirajte Nas

Naš cilj je da Vam pružimo najbolju podršku. Kontaktirajte nas kad god poželite.

naš tim

Upoznajte Naš Tim