Dečiji Čarobni Svet

KONACNI-1024x1024

O Nama

o nama

Mesto U Kojem Rastu Srećna I Bezbrižna Deca

Mi smo verifikovana predškolska ustanova od strane Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja. Timski rad je jedan od osnovnih postulata našeg čarobnog sveta.

Sa polaskom deteta u vrtić, roditelji i svi članovi porodice postaju važni članovi tima koji aktivno učestvuju u praćenju razvoja deteta. Zajedno sa vaspitačima, psihologom, defektologom, logopedom, pedijatrom i ostalim spoljnim saradnicima gradimo zajednicu i okruženje koje deluje podsticajno na njihov razvoj.

Prilikom upisa kroz posebno konstruisan upitnik prikupljamo sve potrebne informacije o detetovom ranom razvoju, njegovim navikama, potrebama, omiljenim aktivnostimam igračkama i eventualnim specifičnostima zdravstvenog stanja, kako bi od samog starta razumeli i zadovoljili sve potrebe deteta a i porodice.

Nadalje nastavljamo da pratimo razvoj deteta kroz multidisciplinarni pristup o kome roditelji imaju uvid kroz redovne tromesečne izveštaje, iz oblasti socio-emocionalnog, motoričkog i intelektualnog razvoja.

Takođe, od navršene treće godine logoped je uključen u redovno praćenje artikulacije glasova kod sve dece, a na predškolskom uzrastu se dodatno procenjuje i sposobnost glasovne analize i sinteze, kao veštine koje su neophodne za uspešno savladavanje čitanja i pisanja.

Do treće godine deca se redovno opserviraju u grupi od strane logopeda i defektologa i po potrebi uključuju na individualni tretmanski rad. Stručni tim roditeljima je uvek na raspolaganju i dostupan za sva pitanja, dileme i zapažanja.

privatni vrtić čukarica
Engleski Jezik

Sa profesorkom engleskog kroz sertifikovane programe za decu savladavaju se prve osnove jezika već od treće godine.

Eudven - Školica Mjuzikla

Naši spoljni saradnici sa kojima upoznajemo scenu, uživamo u stvaranju predstave, osluškujemo melodije i nastupamo na festivalima

privatni vrtić čukarica
Sportić

U zdravom telu, zdrav je duh! Razgibavamo se, savladavamo prepreke, usavršavamo krupnu i
finu motoriku od najranijeg uzrasta.

privatni vrtić čukarica
Balet

Lakoća pokreta, elegancija, gipkost i osećaj za ritam deca će najakše naučiti kroz ples i našu jedinstvenu školicu baleta. 

privatni vrtić čukarica
Kreativni Haos

Istražujemo, opipavamo, kreiramo. U našim malim radionicama uživamo u procesu, upoznajući se sa raznim materijalima I tehnikama.

privatni vrtić čukarica
Licencirani Vaspitači

Kreativni mladi, obrazovani ljudi sa osmehom na licu kojima deca u zagrljaj trče raširenih ruku, zajedno sa svojim malim drugarima rastu.

Kontaktirajte Nas

Naš cilj je da Vam pružimo najbolju podršku. Kontaktirajte nas kad god poželite.

naš tim

Upoznajte Naš Tim

privatni vrtić čukarica

Biljana Drča

vaspitač

privatni vrtić čukarica

Elma Esati

Vaspitač